портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На узбережжі Азовського моря відбувся молодіжний форум «Змінимо країну разом. Нова формація»

Опубліковано 02 серпня 2021 року, 16:35 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

VІ молодіжний форум «Змінимо країну разом. Нова формація» пройшов на узбережжі Азовського моря до Дня Молоді та 30-річчя Незалежності України. Ініціатором проведення такого заходу виступає громадська організація «Азовський патріот», за підтримки Маріупольською райдержадміністрації та районної ради. 

Привітати учасників заходу завітала заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, радник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, начальник управління  сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ОДА Лілія Золкіна та представники районної влади. 

Юлія Костюніна привітала учасників заходу та зазначила, що обласна державна адміністрація завжди готова підтримати активну молодь Донеччини і  саме така молодь присутня на фестивалі.

Участь у форумі взяла молодь з Маріупольського району, Нікольської, Курахівської, Авдіївської та Сартанської територіальних громад. В рамках форуму, кожна команда-учасниця презентувала своє наметове містечко, команду, екологічний проєкт, Для учасників заходу були організовані  кулінарні та музичні батли, квест «Молодь – наше майбутнє», музичний фестиваль «Приазов’є має таланти». Також в рамках екологічній акції «Чисте узбережжя» та ще в багатьох цікавих та творчих локаціях підготовлених організаторами.