портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заходи до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми провели на Донеччині

Опубліковано 02 серпня 2021 року, 16:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Донецька обласна Ліга ділових та професійних жінок спільно з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА у дитячому оздоровчому таборі «Сонячний», який розташований у с. Юр'ївка Мангушської громади провели настільні інформаційно-просвітницькі ігри «Ліза та її друзі подорожують світом» для дітей віком 7-9 років та «Кінозал» для дітей віком 14-16 років, розроблену в 2019 році фахівцями Програми МОМ з протидії торгівлі людьми.

Участь у заходах взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, радник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна.

Юлія Костюніна привітала учасників та зазначила, що проблеми, які діти розглянуть в ігровій формі нажаль є дуже актуальними у сучасному світі, та висловила надію, що такі превентивні заходи мають велике виховне значення та допоможуть підліткам у дорослому житті.

Квест навчає правилам безпечної поведінки під час подорожі та працевлаштування за кордоном. Діти ознайомилися в ігровому форматі про проблему торгівлі людьми і правила безпечних подорожей, напрацювали навички безпечної поведінки в ситуаціях, які потенційно можуть призвести до потрапляння у ситуацію торгівлі людьми.