портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Начальник Донецького обласного управління «Ощадбанку» відповіла на актуальні для ВПО питання

Опубліковано 07 жовтня 2020 року, 17:54

Пенсійні виплати внутрішньо переміщених осіб зараховуються на карткові рахунки вчасно й без затримок. Про це начальник філії «Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» Світлана Яківчик повідомила на брифінгу у Краматорську 6 жовтня.

«Хочу заспокоїти всіх, що кошти знаходяться на рахунках. Кошти зараховуються вчасно й чекають клієнтів», - сказала вона.

За інформацією Світлани Яківчик,  на сьогодні в Донецькій області налічується 274 тисячі пенсіонерів-внутрішньо переміщених осіб, і залишки на їхніх рахунках складають понад два мільярди гривень. 

«На сьогодні 112 тисяч внутрішньо переміщених осіб -  це ті, хто не отримав платіжні картки.  Тобто картки знаходяться у відділеннях банку, термін дії їх подовжено, але клієнти з тих чи інших обставин не змогли їх отримати. Вони очікують клієнтів», -  зазначила начальник філії «Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк».

Вона також нагадала, що згідно рішення «Ощадбанку», ті картки внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився з березня по вересень, не будуть блокуватись до 1 листопада 2020 року.