портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нарада з питання внесення змін до Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Донецькій області на 2022-2023 роки

Опубліковано 08 жовтня 2022 року, 11:22 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

7 жовтня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулася нарада, на якій обговорювалися зміни до заходів Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Донецькій області на 2022-2023 роки.

Головна задача змін до заходів Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Донецькій області на 2022-2023 роки – допомогти усім мешканцям Донецької області, що переїхали до більш безпечних областей України, які повинні відчути турботу, захист та допомогу. Саме тому, у відповідь на виклики та проблеми сьогодення, виникла потреба у переформатуванні заходів зазначеної програми та актуалізації їх з урахуванням кількості населення внутрішньо переміщених осіб, повідомляє Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Представники усіх зацікавлених департаментів надали свої пропозиції щодо внесення змін до заходів Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Донецькій області на 2022-2023 роки. Питання, що були обговорені на нараді, несли конструктивний характер та є досить актуальними на сьогоднішній день.

Після закінчення бойових дій Донецька область обов’язково чекає на повернення усіх своїх мешканців додому.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації