портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги молоді: долучайтесь до квесту «Воїни світла, воїни добра»

Опубліковано 08 жовтня 2022 року, 11:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації 14 жовтня 2022 року проводить квест «Воїни світла, воїни добра», присвячений Дню захисників і захисниць України та 80-річчю створення Української Повстанської Армії🇺🇦

Квест проводиться з метою підвищення знань молоді за темою Дня захисників і захисниць та Української Повстанської Армії, популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на культурний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції, розвитку логічного мислення, інтеграції молоді ВПО у громаду, в яку вимушено переміщена у зв’язку із повномасштабним вторгненням рф.

У заході можуть брати участь учні/учениці, студенти/студентки, працююча молодь віком від 10 до 35 років. Вони можуть перебувати в будь-якому місті України та активно брати участь у квесті.

Для участі в квесті учасники мають зібрати команду (від 1 до 5 учасників), придумати назву команди, обрати командира\командирку та заповнити гугл форму за посиланням https://forms.gle/NuGs4YUyvC53sWKu7 до 15:00 13 жовтня 2022 року. 

Після реєстрації з командиром\командиркою зв`яжуться організатори, додають у тематичну Телеграм групу, де буде відбуватися вся подальша комунікація з командами та викладатися завдання. 

Квест складається із 6 етапів і має завдання різного формату - селфі і фото, коротке відео в стилі тік-ток, серфінг у соцмережах, пошуки по місту, де розташована команда, знання історії, логічні завдання і на креативність. 

Старт квесту о 12:00 14 жовтня 2022 року. Переможці будуть оголошені в той же день.

Що отримують учасники - весело і з користю проведений час із друзями і знайомими, можливість висловити подяку і підтримку нашим захисникам і захисницям, проявити себе і свої здібності, а команда переможців отримає подарунок, який буде відправлено “Укрпоштою”.

Запрошуємо молодь доєднатися до квесту.

#ДОДМЦ #ВІРЮвЗСУ #ВОЇНИСВІТЛА #донецькаоблдержадміністрація


За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації