портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Наш обов’язок – повернути мешканцям Мар’їнки та Красногорівки комфортні умови життя», - Вадим Філашкін

Опубліковано 04 лютого 2020 року, 16:53 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні в Донецькій ОДА під керівництвом заступників голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна та Дениса Клюшникова відбулась робоча нарада з питань відновлення газорозподільної станції «Мар’їнка» що дасть змогу забезпечити мешканців міст Мар’їнка та Красногорівка газом.

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, військові, керівники Мар’їнської та Красногорівської ВЦА, а також представники СЦКК та операції Об’єднаних сил,  представники підприємства підрядника. 

У 2019 році було розроблено проєкт відновлення ГРС, який наразі  пройшов усі необхідні експертизи та отримав дозволи на початок робіт. Проєкт передбачає реконструкцію  зруйнованої раніше під час бойових дій ГРС «Мар’їнка».

«Наша задача – забезпечити газом мешканців Мар’їнки та Красногорівки до початку нового опалювального періоду у 2020 році. Але для реалізації цього проєкту необхідно отримати гарантії припинення вогню. Ми повинні залучити міжнародних партнерів, державну владу, профільні міністерства до цього процесу, щоб мати можливість створити безпечні умови для людей, які будуть здійснювати ремонтні роботи. Наш обов’язок – повернути мешканцям Мар’їнки та Красногорівки комфортні умови життя», – зауважив Вадим Філашкін.

Наразі опрацьовується питання щодо погодження умов та термінів проведення ремонтних робіт та абсолютної гарантії життя та безпеки будівельників.