портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Навчальний семінар з питань впровадження систем енергоменеджменту та енергомоніторингу в Слов’янській райдержадміністрації

Опубліковано 13 серпня 2018 року, 16:44

10 серпня 2018 року в Слов’янській райдержадміністрації відбувся  навчальний семінар з питань впровадження систем енергоменеджменту та енергомоніторингу в бюджетних установах області.

У заході взяли участь Безкровний О.П. - начальник відділу   енергоефективності  та енергозбереження Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації, Сіваш Д.В. - заступник голови Слов’янської райдержадміністрації, керівники та спеціалісти відділів, а також  представники ОТГ Костянтинівського району (близько 30 осіб).

В ході семінару експерт з управління проектами Донецької агенції регіонального розвитку (ДАРР) Чикунова Юлія  розповіла про перші підсумки та подальші кроки створення систем енергоменеджменту та енергомоніторигу в  регіоніс.

Таким чином, ще в одному районі області  розпочато роботу щодо  створення систем енергоменеджменту та енергомоніторингу з метою оптимізації витрат енергоресурсів в бюджетних організаціях.

Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації