портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Навчання в Ізраїлі на міжнародному навчальному курсі «Інноваційні підходи до боротьби з надзвичайними ситуаціями/катастрофами на місцевому рівні»

Опубліковано 30 травня 2024 року, 10:51 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Посольство Держави Ізраїль в Україні інформує, що Україна отримала кілька місць у міжнародному навчальному курсі Центру міжнародного співробітництва в галузі розвитку МЗС Ізраїлю МАШАВ «Інноваційні підходи до боротьби з надзвичайними ситуаціями/катастрофами на місцевому рівні», що проходитиму в Ізраїлі з 04 по 16 серпня 2024 року.

Звертаємо увагу:

Це міжнародний курс для міжнародних слухачів, тому Україна, як і інші країни, має свою невелику квоту місць.

Організатори покривають лише витрати (навчання, проживання, харчування) в Ізраїлі, шлях до Ізраїлю та назад – за власний рахунок української сторони.

Анкети, заявки, що знаходяться за посиланням https://mctc.mfa.gov.il/sites/default/files/english-2018-application_form-pdf_0.pdf, необхідно подати до Посольства в термін до 31 травня 2024 року (включно).

Курс розрахований на 24 учасників: представників органів місцевого самоврядування, громад, громадянського суспільства та міжнародних організацій, які працюють у сфері місцевого управління надзвичайними ситуаціями.

Очікується, що кандидати матимуть відповідний досвід у місцевому керівництві, міському плануванні, управлінні ризиками, боротьбі з надзвичайними ситуаціями та/або подібних галузях із принаймні п’ятирічним досвідом роботи. Необхідно вільне володіння англійською мовою.

Детальніша інформація за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1nNiTISTGtzHXo832zSKKQAmLjFA5bTSR/view?usp=sharing

Координатор з боку Посольства: Ліля Ляхович, +380689387669, [email protected].