портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Названі переможці обласного конкурсу «Кращі практики молодіжних центрів Донеччини 2021»

Опубліковано 22 вересня 2021 року, 16:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Онлайнова  зустріч  з підбивання підсумків  обласного конкурсу «Кращі практики молодіжних центрів  Донеччини 2021» відбулася сьогодні, 22 вересня.  

Захід було організовано Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром спільно  з Управлінням сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької облдержадміністрації .

Конкурс стартував у січні 2021 року. Його метою є виявлення та оцінка кращих практик молодіжних центрів для подальшого використання їх в роботі з молоддю. 

Основним завданням конкурсу було  обмін успішним досвідом між  молодіжними центрами та розвиток молодіжного руху в регіоні.

Представлені на конкурс практики належать до різних сфер молодіжної політики та сприяють забезпеченню участі молоді в житті громади.

За підсумками переможцями стали:

І місце - Сергій Дерека ,молодіжний центр “Мексика”, с.Максимільянівка з практикою «Використання автоворонки за допомогою чат-бота в молодіжних заходах»;

ІІ місце - Сергій Дерека, молодіжний центр “Мексика”,с.Максимільянівка з практикою «Аматорське художньо-соціальне кіно»;

ІІІ місце - Віолетта Регунова, молодіжний центр "Арт Простір "Нарру hub", м. Слов’янськ, з практикою  «Розмовний клуб англійської мови "SpeakUP"»;

IV місце - Андрій Тимчак, молодіжний простір "ЛЕМКО-центр", с.Званівка,  з практикою «Різдвяні вертепи в Званівці»;

V місце - Вадим Овчаренко,  ГО "Молодіжний центр "Скаути Донеччини", м.Слов'янськ  з практикою «Туристично-краєзнавчий табір «Східна ватра»».