портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Неформальна зустріч молоді Донеччини «Заради перемоги»: на хвилі дружби і патріотизму

Опубліковано 25 вересня 2023 року, 19:29 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодь з Покровської, Мирноградської, Удачненської, Курахівської, Дружківської та Костянтинівської громад об’єдналися, аби не лише познайомитися, поспілкуватися та подружитися. Їх єднає дещо більше – любов до Батьківщини та прагнення наблизити перемогу. Тому і назва події «Заради перемоги» - не випадкова. Адже під час заходу молодь на різних локаціях виготовляла те, що допоможе захисникам на передовій та зігріватиме їм душу:

- Плели маскувальні сітки, які потім передадуть на фронт

- Виготовляли обереги на здоров’я та довге життя

- Писали листівки воїнам ЗСУ з найтеплішими словами подяки

- Розфарбовували гільзи, перетворюючи їх на сувеніри для благодійного аукціону.

Захід був ініційований Покровською молодіжною радою та організований за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради. 

«На нашій зустрічі присутні майже пів сотні молодих людей. Ми надзвичайно раді гостям з інших громад і дуже тішимося, що можемо поділитися своїм досвідом волонтерської роботи», - сказав голова молодіжної ради Олександр Нестеренко. 

«Ця зустріч – такий собі пілотний проєкт. Але, попри це, все вдалося. Головне, що молодь змогла об’єднатися навколо ідеї патріотизму та підтримки ЗСУ. І, звичайно, це дуже радує, адже свідоме, небайдуже, ініціативне молоде покоління – це запорука здорового суспільства», - сказала заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Матеріал надано управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації