портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Цікаві заходи для дітей та дорослих

Опубліковано 25 вересня 2023 року, 19:15 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

У просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, відбулося родинне свято в стилі «Барбі» із переглядом тематичного фільму. Даний захід допоміг дітям відволіктися від оточуючої реальності та зануритися в атмосферу дитинства і радощів. Також, пройшло заняття з арт-терапії: діти робили дерево сподівань, а дорослі малювали на улюблених футболках та шоперах; відбувся захід з нагоди відзначення Дня Нікольської селищної територіальної громади.

У соціальному ХАБі м.Умань «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» проведено тематичну бесіду до Міжнародного дня миру та майстер-клас по виготовленню паперових голубів-символу свободи, миру та духовного розвитку нації.

У центрах підтримки «ЯМаріуполь» у м. Чернівці, м. Вінниця діти долучилися до флешмобу «Ми – єдині» та робили паперові шедеври – оригамі у вигляді голубів.

У гуманітарному хабі Краматорської міської військової адміністрації у м. Дніпро проведено екологічну зустріч, на якій дітлахи створювали пташине гніздо, як символ рідного міста та домівки; у м. Київ проведено зустріч з батьками маленьких відвідувачів, на якій разом з психологінею обговорювалося питання щодо особливостей переживань стресових подій у дітей та методи подолання стресу.

Разом ми здатні зробити більше!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації