портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 05 серпня 2024 року, 18:20 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Фесенко Ангеліна м. Краматорськ номінація «Працівник критичної інфраструктури»

Вітаю! Я — Ангеліна Фесенко, 23-річна мешканка Краматорська. Майже два роки я працюю в газовій галузі, а саме прес-секретарем АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ».

За цей час робота навчила мене найголовнішому, що підприємство — це в першу чергу люди. Саме це я і намагаюся щодня доводити суспільству через власні матеріали.

Ще донедавна робота газовика була суто цивільною професією та не викликала особливої уваги, а також поваги, з боку громадськості. Сьогодні, в умовах постійних ворожих атак та здебільшого небезпечних умов праці, робітники газорозподільчого підприємства є героями власного фронту. Моя задача, як прес-секретаря, — висвітлити їхню діяльність та показати людям, які процеси стоять за тим, аби вони будь-якої миті змогли користуватися вдома блакитним паливом.

У своїй роботі я не обмежуюсь одним містом. Моє прагнення до сумлінного виконання обов’язків змушує мене їхати за “аварійкою” у віддалені від офісу місця. Я працюю над висвітленням роботи газовиків у Лимані, Селидовому, Костянтинівці, Покровську та інших газифікованих населених пунктах підконтрольної Україні території Донецької області.

Вміння оперативно та виважено реагувати на кризові ситуації дозволяють мені точно і своєчасно інформувати громадськість про важливі події, які стосуються розподілу газу населенню. Спираючись на досвід роботи в журналістиці, мені вдалося вибудувати чітку та злагоджену комунікацію підприємства зі споживачами та зробити його хедлайнером у напрямку комунікацій серед підприємств критичної інфраструктури Донецької області.

Крім основної роботи, я також є членом Молодіжної ради при виконавчому комітеті Краматорської міської ради. Очолюю напрям комунікацій від нашої команди. Перш за все, я прагну зробити свій внесок у розвиток національної свідомості молоді Краматорська. Працюю над тим, аби створити та втілити в життя корисні та актуальні молодіжні проєкти, які б допомогли молодому поколінню попри складні часи розвиватися задля майбутнього України.

Працювати та досягати певних цілей у сфері комунікацій мені допомагає досвід роботи в медіа. До початку повномасштабної війни я працювала журналісткою та ведучою регіонального телеканалу “Донеччина TV”. Маю багато напрацювань у жанрі інтерв’ю. Зокрема, мала честь провести розмову із захисником Азовсталі, якого визволили з російського полону, Анатолієм Єгоровим.

Маю сподівання, що моя діяльність у молодіжній раді та робота на підприємстві критичної інфраструктури не лише сприятиме розвитку міста, але й надихатиме інших молодих людей брати участь у суспільному житті, бути активними та небайдужими.