портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 15 серпня 2024 року, 11:53 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Ірина Пляшечник м. Новогродівка номінація «Молодіжний працівник року»

Ірина Пляшечник з міста Новогродівка. Її професійний шлях розпочався у Територіальному центрі соціального обслуговування надання соціальних послуг. Робота Ірини полягала у даруванні краси та привабливості, а також гарного настрою, людям похилого віку та особам з особливими потребами. Вона працювала не лише перукарем, але й соціальним працівником у відділенні соціально-побутової адаптації. Ентузіазм та ініціативність дівчини дозволили організувати роботу гуртків за інтересами, а також проводити заходи з метою емоційного та психологічного розвантаження. Щотижнево відділення відвідували близько 50 осіб похилого віку, які потребували спілкування, уваги та соціальної підтримки. З щирою любов'ю та турботою Ірина ставилась до кожного з них, даруючи їм не лише нову стрижку, але й заряд позитиву та гарного настрою.

Бажаючи розвиватися далі, у 2020 році Ірина вступила до Бердянського педагогічного університету за напрямком «Психологія» на заочну форму навчання та отримала диплом за професійною кваліфікацією «Психолог. Практичний психолог». У 2021 році дівчина почала працювати у Центрі соціальних служб міста Новогродівки на посаді фахівця із соціальної роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Після ліквідації Центру соціальних служб та створення Центру надання соціальних послуг Новогродівської міської ради далі продовжила працювати за покликом серця.

Освіта психолога дала Ірині можливість надавати професійну допомогу людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, допомагаючи їм знайти вихід та рухатися далі. Ірина організовує різні заходи, лекції та майстер-класи для осіб та дітей, які перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг.

Бути психологом в центрі надання соціальних послуг - це не просто робота, це покликання. Можливість допомагати іншим є неймовірно цінною. Ірина зазначає, що її робота вносить у життя людей нотки позитиву, і це приносить їй глибоке відчуття задоволення.