портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 16 та 18 серпня чекає на відвідувачів

Опубліковано 15 серпня 2024 року, 11:33 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

16 серпня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дорослих і дітей з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Буде проведено презентацію благодійного проєкту «Школа Героїв» на тему «Робота та проєкти для підлітків, наставники та спонсори». Це не просто проєкт, це простір, де кожен підліток може розкрити свій потенціал. Завдяки різноманітним програмам та майстеркласам, ми допомагаємо молодим людям знайти своє покликання, розвинути навички та впевненість у собі.

Також «Культурний хаб Донеччина» запрошує дорослих на спортивні змагання в  веселій та дружній атмосфері в межах проєкту «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ». Це чудова можливість не лише покращити фізичну форму, але й провести час у колі однодумців, завести нові знайомства та отримати заряд бадьорості. Приєднуйтесь до нас і відчуйте справжній драйв!

18 серпня запрошуємо тебе у захопливу подорож світом мистецтва та музики! Наші майстер-класи – це справжня знахідка для дітей: арт-терапія, анімація, дудл-арт і музика розкриють їхні таланти та подарують незабутні враження. А для дорослих ми підготували сеанси арт-терапії та кінопокази, які допоможуть відновити сили та знайти внутрішню гармонію. Приєднуйтесь до нас і проведіть день у колі творчості та натхнення! 

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.