портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкриття гуманітарного центру підтримки ВПО «Селидове. UA» у м. Кам’янське

Опубліковано 15 серпня 2024 року, 11:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні центри – це локації, де надається підтримка мешканцям області, які перемістилися до більш безпечних регіонів України, створюються якісні умови для доступу населення до послуг, що сприяють адаптації, соціалізації та реалізації власного потенціалу в умовах війни, місце можливостей та єднання.

14 серпня Селидівською міською військовою адміністрацією відкрито гуманітарний центр підтримки ВПО «Селидове.UA» у м. Кам’янське Дніпропетровської області, який розташовано за адресою: 

м. Кам’янське, вул. В. Стуса, 15 Б, телефон контакт - центру: 0-800-33-64-54.

У відкритті центру взяли участь начальник Селидівської міської війської адміністрації, заступник міського голови м. Кам’янське, представники Департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації, Селидівської МВА, благодійних організацій.

Основними напрямками роботи центру є надання гуманітарної допомоги, організація та надання консультацій з питань соціального захисту, пенсійного забезпечення, адміністративних, юридичних, психологічних та інших питань.

Для дітей передбачені освітні, спортивні послуги (секція боксу, фітнесу), для відвідувачів центру підтримки відбуватимуться культурно-розважальні заходи, та заходи, спрямовані на підтримку психоемоційного стану: арт-терапія, тренінги, майстер-класи, заняття, цікаві зустрічі тощо.

Гуманітарний центр підтримки ВПО Селидівської громади працює також у с. Петропавлівська Борщагівка (Київська область), та незабаром відкриється у м. Нововолинськ (Волинська область).