портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 23 серпня 2024 року, 19:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Шемигон Даниїл номінація «Рятівник року»

Даниїл Шемигон - молодий успішний українець, слідчий за професією, людина, що рятує і допомагає іншим – за покликом серця.

Народився і виріс Даниїл у селищі Нікольське Донецької області. З дитинства він мріяв стати захисником правопорядку.

Слідчий відділення розслідування злочинів загально кримінальної спрямованості слідчого відділу Маріупольського РУП, старший лейтенант поліції Шемигон Даниїл має чітку життєву позицію, яку можна висловити таким виразом: «Коли ми прагнемо стати кращими, ніж ми є, все навколо нас теж стає кращим».

24 лютого 2022 у зв’язку із військовою агресією рф проти України та активними бойовими діями в місті Маріуполі Даниїл, проявивши мужність, патріотизм і відданість Присязі поліцейського, забезпечив усі можливі організаційні та невідкладні заходи щодо переміщення перемінного складу ДонДУВС до Криворізького навчально-наукового інституту (місто Кривий Ріг), а в подальшому і передислокацію до міста Кропивницький, де на сьогодні заклад вищої освіти продовжує освітню та наукову діяльність. Завдяки перемінному складу, невід’ємною частиною якого є Шемигон Даниїл, ДонДУВС відновив свої потужності в місті Кропивницький.

Після завершення університету, у квітні 2023 року, Даниїл розпочав свою трудову діяльність як слідчий відділення розслідування злочинів загально кримінальної спрямованості слідчого відділу Маріупольського РУП в м. Покровськ. В обов’язки молодого спеціаліста входить не тільки розслідування кримінальних справ, а ще й несення служби на блокпостах Донецької області, з метою недопущення порушень закону та дотримання безпеки жителів.

Даниїл – людина, яка доводить, що кожен з нас може робити корисні й добрі справи, не зважаючи на жодні труднощі, він - приклад того, як молода людина може досягти успіху завдяки своїй наполегливості, чесності та прагненню до справедливості.