портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 23 серпня 2024 року, 20:43

🔹Щонайменше 6 цивільних осіб отримали поранення внаслідок обстрілу Донеччини. Двоє у Костянтинівці, четверо у У Плещіївці Іллінівської громади. За добу,  станом на ранок 23 серпня, росіяни 16 разів відкривали вогонь по  населеним пунктам області. Евакуйовано 3095 людей, з них 476 дітей.

🔸На Донеччині презентували марку, яка присвячена 33-ій річниці Незалежності України. «Все буде UA!» — нова тематична марка від Укрпошти.

🔹Завершальним акордом  Х Конгресу освітян Донеччини «Нові часи: особистість понад усе!» став Форум освітніх інновацій. Захід організований для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, іноземних мов, історії та вчителів інших дисциплін.

🔸Мешканка Маріуполя відкрила крамницю вишиванок у Вінниці. До повномасштабного вторгнення Олена Катрич була власницею магазину «Етностиль» у рідному місті.

🔹Прапор незламності: юні патріоти Донеччини вшанували символ держави. До участі долучилися понад 2500 юних патріотів України – учнів і вихованців закладів освіти області.