портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 28 серпня 2024 року, 17:28 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Ольга Швець номінація «Молодіжний працівник року»

«Вчитель за фахом, бігун за покликом душі», - так каже про себе Ольга Швець, фахівчиня гуманітарного відділу, голова молодіжної ради при Криворізькій раді Покровського району.

17 грудня 1994 року в маленькому шахтарському місті Добропіллі, що на Донеччині, в родині педагога та водія народилася дівчинка, яка у майбутньому буде подорожувати Україною та бігати по містам, які відвідуватиме, відмічати подолані кілометри на мапі.

Ольга навчалася в Добропільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, яку закінчила з золотою медаллю.

Після здобуття повної загальної середньої освіти дівчина вступила до Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, де отримала освіту вчителя англійської мови та світової літератури. Будучи студенткою, вона брала активну участь у різноманітних студентських заходах: від науково-практичних конференцій до виступів гуртку народного співу.

Потім була робота у місцевих ліцеї та відділі освіти, дівчина одночасно працювала та навчалася за 2 магістерськими програмами у Дніпровському виші, диплом якого одержала також із відзнакою.

З червня 2021 року працює на посаді фахівця гуманітарного відділу Криворізької сільської ради.

У червні 2024 року очолила молодіжну раду при Криворізькій сільській раді.

За досить короткий час професійної діяльності зарекомендувала себе як досвідчений, цілеспрямований, наполегливий, активний, відданий своїй справі працівник, який крім основної роботи встигає тренуватися до забігів різних рівнів, захоплюватися психологією, подорожувати Україною та активно вести сторінки в соціальних мережах.

Ольга - постійна учасниця місцевих, обласних і Всеукраїнських заходів з реалізації державної політики у сферах: освіти, культури, молоді, сім'ї та спорту).

Ольга на власному прикладі знає, як важливо зараз надихати молодь своєї громади на активний спосіб життя, піклування про ментальне здоров’я, мотивувати інших долучатися до заходів, які допомагають молодим людям проявити свій потенціал, розкрити нові таланти та заявити про себе як щирого патріота вільної, нескореної держави – України.

Молодь Донеччини невпинно працює заради Перемоги, вірить у Збройні сили України та бажає кожному з нас, щоб на рідній землі скоріше запанував довгоочікуваний мир!