портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мотиваційний захід для безробітних: крок до успішної кар'єри

Опубліковано 28 серпня 2024 року, 17:18 , Донецький обласний центр зайнятості

Інвестиції у власну освіту та підвищення кваліфікації – це найкраща інвестиція в майбутнє. Саме тому у сучасному світі дуже важливо займатися постійним саморозвитком та адаптацією до змін на ринку праці.

28 серпня фахівці Донецького обласного центру зайнятості провели мотиваційний захід, спрямований на підтримку безробітних у їхньому прагненні до професійного розвитку. Захід зібрав людей, які бажають здобути нову професію або підвищити свою кваліфікацію.

Учасники отримали детальну інформацію про можливості навчання в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Вони дізналися про широкий спектр професій, які можна опанувати, та про умови вступу на навчання. Крім того, були представлені сучасні онлайн-ресурси, які дозволяють розвивати нові навички та знання самостійно.

Фахівці служби зайнятості допомогли учасникам краще зрозуміти себе, свої сильні сторони та інтереси. Були розглянуті різноманітні інструменти самопізнання, які дозволяють визначити оптимальний напрямок для подальшого професійного розвитку. Також учасники отримали актуальну інформацію про сучасні вимоги ринку праці, необхідні компетенції та можливості для працевлаштування після закінчення навчання.

Докладно про можливості професійного навчання можна дізнатись на сайті Державної служби зайнятості.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.