портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 10 вересня 2024 року, 17:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Чігін Іван номінація «Рятівник року»

Іван Чігін – молодий лікар з м. Білицьке , який віддав своє життя служінню людям, тим, хто найбільше цього потребує. Його професійний шлях розпочався у Дніпропетровській медичній академії, де він здобув фах педіатра. Однак, бажання допомагати хворим у найкритичніші моменти життя спонукало Івана обрати спеціалізацію дитячого анестезіолога, а згодом і лікаря медицини невідкладних станів.

З початку повномасштабної війни Іван активно долучився до надання медичної допомоги постраждалим. Працюючи у відділенні інтенсивної терапії та відділенні екстреної медичної допомоги, він щодня стикається з важкими випадками, але не втрачає віри в те, що кожне життя має значення.

Особливу увагу лікар приділяє дітям, які постраждали внаслідок бойових дій. Завдяки своїм знанням та досвіду, він здатний надавати їм кваліфіковану медичну допомогу і повертати їх до життя.

Поєднання роботи в кількох медичних закладах дозволяє Івану Чігіну отримувати різноманітний досвід та постійно підвищувати свою кваліфікацію. Його професіоналізм та відданість своїй справі викликають глибоку повагу колег та пацієнтів.

Іван Чігін рятує життя і дарує надію людям. Його приклад доводить, що навіть у найскладніші часи можна залишатися людиною і робити добро.