портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 10 вересня 2024 року, 17:46

🔹Внаслідок інтенсивних обстрілів Донеччини є загиблі та поранені. Така оперативна ситуація в області станом на ранок 10 вересня. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 1419 людей, у тому числі 143 дитини.

🔸П'ять громад Донеччини отримали допомогу від міжнародних партнерів. Області передали 12 транспортних засобів, серед яких мікроавтобуси, пікап, самоскид, транспортер та навантажувач. Транспорт використовуватимуть для евакуації та адресної доставки гуманітарних вантажів.

🔹Надання одноразовї грошової допомоги на придбання твердого пічного побутового палива. Всього на цей гуманітарний проєкт передбачено 1,2 мільярда гривень і право на отримання допомоги мають особи, які проживають у будинках, де встановлене пічне опалення.

🔸Платформа для обміну досвідом: підприємиці з Донеччини долучилися до заходу, присвяченому другій річниці програми «Власна справа». Їхні історії – це справжнє натхнення для всіх, хто прагне розвивати свій бізнес навіть у найскладніших умовах.

🔹Молодь Донеччини взяла участь у «Молодвіж-2024». Цей форум став платформою для обміну досвідом, ідеями та пошуку нових рішень для розвитку нашої країни.