портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

П'ять громад Донеччини отримали допомогу від міжнародних партнерів

Опубліковано 10 вересня 2024 року, 15:37

12 одиниць транспортних засобів, а саме 8 мікроавтобусів, пікап Toyota Landcruiser, самоскид MAN, транспортер  Citroen Jumper та компактний  фронтальний навантажувач  Kima отримали Гродівська, Мирноградська, Новогродівська, Селидівська та Черкаська територіальні громади. 

Транспортні засоби будуть використовуватись для евакуації населення до більш безпечних регіонів України та адресної доставки гуманітарних вантажів. Крім того, для ліквідації наслідків ворожих обстрілів та виконання ремонтних робіт різного характеру громадам надано набори інструментів, до складу яких ввійшли генератори, бензопили, різаки, дрилі, шліфувальні машини, LED  та електричні ліхтарі, котушки з електричним кабелем, інструменти для роботи з електрикою, з деревом та металом тощо.

Ця допомога надана в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні/Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II), що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Практичну реалізацію проєкту здійснює Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні.

Загальна вартість отриманого майна склала майже 730 тисяч євро.