портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 03 серпня 2024 року, 08:35 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Ірина Дремлюженко

м. Святогірськ

номінація «Молодіжний працівник року»

Дремлюженко Ірина Михайлівна - учитель технологій, трудового навчання, педагог організатор, майстер України з декоративно-ужиткового мистецтва, координатор-волонтер Національної поліції України серед молоді Святогірська, волонтер-помічник ініціативи «Волонтер № 1 України». 

Ірина – голова молодіжної ради, а також член Ради з питань ВПО при Святогірській міській військовій адміністрації.

Працює у молодіжному просторі «Клуб рибалок України», де займається плануванням та організацією масових заходів, до яких долучає волонтерів з Донеччини та з усієї України (Культурний десант із Харкова, База UA з Краматорська, Слов’янська Січ, Клуб добродіїв тощо). Як головний фасилітатор офісу спілкується з іноземними журналістами та громадськими організаціями з усіх куточків України. Розробляє та реалізує програми та заходи, спрямовані на розвиток молоді у Святогірській громаді, включаючи освітні, спортивні, культурні та соціальні події. Організовує цікавинки для дітей та молодіжні активності.

До волонтерської діяльності долучилась ще у 2014 році, коли зустрічала у Святогірську людей, які втратили свої домівки у Макіївці та Горлівці.

Зараз Ірина активно долучається до збрів коштів на підтримку ЗСУ. Зокрема дівчина допомогла закрити збори коштів на ноутбук (26 тис. грн), зарядну станцію для дронів (32 тис. грн), автомобільний сканер (27 тис. грн), ремонт авто (40 тис. грн), телефони (22 тис. грн).

Ірина втратила власний будинок у результаті ракетного обстрілу, але попри все продовжує брати активну участь у житті молоді на деокупованій території міста Святогірськ та на території громади. Проводить патріотичні заходи та заходи неформальної освіти для молоді, заходи з психологічної підтримки. Бере участь в актуальних освітніх молодіжних тренінгах із безпеки як молодіжний працівник. Впроваджує безбар’єрність у відновленні ментального здоров’я.

Життєве гасло Ірини «В єдності наша сила. Тримаймо стрій заради миру та безпечного майбутнього».