портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 02 серпня 2024 року, 21:15

🔹Щонайменше три людини отримали поранення внаслідок обстрілу Донеччини. Всього за добу росіяни 16 разів відкривали вогонь по населеним пунктам області. З лінії фронту евакуйовано 515 людей, у тому числі 55 дітей. Про оперативну ситуацію станом на ранок 2 серпня повідомив  начальник ОВА Вадим Філашкін.

🔸2 серпня - Міжнародний день геноциду ромів. У цей день 80 років тому гітлерівський режим вчинив страшний злочин проти людства – в газових камерах Аушвіц-Біркенау було спалено живцем близько трьох тисяч чоловіків, жінок та дітей. «Калі траш» або «чорний жах» -  називають період в історії ромів за часів Другої світової війни.

🔹Представники Донеччини долучилися до міжрегіонального форуму керамістів. Його метою була підтримка керамічної галузі, яка є не тільки невід’ємною частиною місцевої економіки окремих  громад області, але й зберігає культурні традиції українського народу.

🔸Донецька обласна служба зайнятості запрошує на безкоштовні онлайн-тренінги. На заняттях можна отримати знання щодо покращення ментального здоров'я, практичні поради від фахових психологів.