портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 03 серпня 2024 року, 10:08 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

 Вікторія Прийменко

м. Миколаївка

номінація «Молодіжний працівник року»

Прийменко Вікторія Василівна працює в закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Миколаївської міської ради з 2016 року на посаді вчителя-дефектолога. За час роботи показала себе творчою та досвідченою освітянкою, яка добре володіє інноваційними освітніми та корекційними методиками й технологіями, активно їх використовує та поширює в професійному середовищі. Сприяє розвитку інклюзивної освіти, адаптації та соціалізації дітей з особливими освітніми потребами.

Вікторія постійно підвищує рівень своєї професійної кваліфікації, педагогічної майстерності та загальнокультурної компетентності. Велику увагу приділяє саморозвитку та самоосвіті. Брала участь у дводенному тренінгу «Жінки, мир, безпека» та «Молодь, мир, безпека» у м. Дніпро. Має успішний досвід проєктної діяльності, активно працювала над залученням міжнародних інвестицій. Є співзасновницкю та менеджером проєктів: «Осередок мовленнєвого та ментального розвитку дітей з особливими освітніми потребами», «Спорт навіть у негоду», «Візуалізація гри уяви», «Шкільний ігроленд», «Клас Миру», Нафтогаз «Бібліотечне ядро «BooksLand», Нафтогаз «Зона комфорту «Як вдома», «Сучасний технологічний простір «Вікно в майбутнє». Також реалізувала проєкти «Локація «Козацький стан»», «Грай живи, дихай», «Зелена школа», «Велоштурм», «Бібліотека І для мене», «Гартування сталлю», «Теплий двір».

Загальна вартість проєктів 1 075 847 гривень. Також досвід роботи поширює й у сусідній громаді. Так у 2020 році презентувала проєктну діяльність закладу в КЗ ДНЗ №70 «Сонечко» м. Слов'янська.

Вікторія має активну громадську позицію. Брала участь у зустрічі ініціативної групи з представниками МОМ в Україні. Зустріч проходила у межах проєкту «Протидія торгівлі людьми в Україні (СТІР)» за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID). Результатом роботи став захист проєкту «Сучасний технологічний простір «Вікно в майбутнє».

Долучала колектив закладу освіти, учнів, дітей з особливими освітніми потребами до Всеукраїнського заходу «Озеленення України» (висадження магнолій, горобини, кущів гібіскусу та будлеї, лікарських рослин). Була учасницею обласного освітнього регіонального форуму «Сприяння успішній соціалізації та адаптації дітей з особливими освітніми потребами у межах «Класу Миру», на якому виступила із доповіддю на тему: «Успішний досвід проєктної діяльності Миколаївського ЗЗСО І - ІІІ ст. № 2», хакатону активних шкіл.

На громадських та волонтерських засадах впродовж 2023-2024 років, виконувала обов'язки завідувача освітнього консультаційного пункту Миколаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2, де учні громади користуються комп'ютерною технікою, мають доступ до мережі Інтернет, отримують допомогу у виконанні домашніх завдань, консультуються з вчителями-предметниками. З метою виховної роботи в освітньому консультаційному пункті Вікторія проводила заходи «А вже весна іде», «Мелодія кохання», вікторина «Весняні квіти України».