портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 3 серпня

Опубліковано 03 серпня 2024 року, 11:39

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено будинок.

Покровський район. У Курахівці під вогнем промзона, обстріляні Курахове і Гірник. В Українську Селидівської ТГ пошкоджено адмінбудівлю. У Гродівці пошкоджено нежитлове приміщення, у Новоекономічному обстріляна промзона. У Новогродівці 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено багатоповерхівку , приватний будинок і адмінбудівлю. У Покровську 1 адмінбудівля знищена і 2 пошкоджено. У Білицькому Добропільської ТГ пошкоджено адмінбудівлю. У Мирнограді поранено 4 людини, пошкоджені 12 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і 6 адмінбудівель.

Краматорський район. Пошкоджено будинок у Зарічному Лиманської ТГ. У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку. В Іллінівській ТГ поранено людину і пошкоджено 3 об'єкти у Романівці, пошкоджено будинок у Зорі. Обстріляні околиці Слов'янської ТГ.

Бахмутський район. У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок і об'єкт інфраструктури. У Часовоярській ТГ пошкоджені 6 приватних будинків, багатоповерхівка і нежитлове приміщення.

Всього за добу росіяни 30 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3323 людини, у тому числі 137 дітей.