портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Жінка Донеччини": Ірина Ніконова (номінація "Вчителька року")

Опубліковано 21 вересня 2023 року, 14:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації представляє учасниць обласного конкурсу «Жінка Донеччини». Знайомтесь - Ірина Ніконова (номінація "Вчителька року").

Ірина Ніконова - вчитель історії Слов’янської ЗШ №4. Народилась вона 7 листопада 1981 року у спокійному куточку Донецької області, мальовничому місті Лимані, де зростала в обіймах краси та натхнення. 

За її плечима нелегка подорож від маленького Лиману до незабутнього Слов'янська. Завершивши Слов'янську школу в 1999 році, Ірина розпочала свій успішний шлях у світі знань на філологічному факультеті Слов'янського педагогічного університету. Все це стало лише початком. У 2003 році вона успішно завершила свою освіту на цьому факультеті, а вже у 2009 році з відзнакою закінчила історичний факультет Харківського національного університету.

Життя та кар'єра Ірини цілеспрямовано росли й розвивалися. Працюючи в різних навчальних закладах та музеях, вона здобувала досвід, який перетворив її мрії у реальність. Як вчитель та класний керівник, Ірина відчувала міцну відповідальність перед майбутніми лідерами нашої країни. Педагогічна місія Ірини, полягає в тому, щоб виховувати справжніх патріотів, людей, які вірять в силу України та її гідне місце у світі. Вона пишається, що віддає своє серце та душу цьому завданню.

Творчий розквіт вчительки - проведення краєзнавчих проєктів, які спільно з учнями перетворились на незабутні творчі блоги. Але це не все. Вона завжди прагне підіймати планку вище. Учні творчого вчителя беруть активну участь у дискусійних клубах, історичних турнірах та конкурсах. Ірина не тільки надихає їх на досягнення, але й надає необхідну підтримку та направлення. Разом з тим, вона пишається активною участю зі своїми учнями у благодійних акціях на допомогу Збройним Силам України. Разом вони допомагають тим, хто захищає нашу Батьківщину, підтримують героїв та їхні родини.

Ірина  вірить в нашу спільну перемогу, в силу об'єднаних зусиль, в майбутнє нашої незалежної та квітучої України. І гордо підносить прапор нашої країни  зі словами: «Слава Україні!».

Матеріал надано управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації 

Інші новини за темою