портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для творчості немає перешкод: У Донецькому обласному палаці дитячої та юнацької творчості розпочався новий навчальний рік

Опубліковано 21 вересня 2023 року, 15:30 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У Донецькому обласному палаці дитячої та юнацької творчості розпочався новий 2023-2024 навчальний рік. Гурткові заняття відбуватимуться відповідно до безпекової ситуації як дистанційно, так і наживо: дванадцять хабів, освітніх локацій, благодійних та громадських організації по всій Україні відкрили свої двері для понад 400 вихованців палацу. 

Близько 30 груп гуртків психологічного, оздоровчого, гуманітарного, декоративно-ужиткового та хореографічного спрямування створено у Хмельницькому, Черкасах, Кропивницькому, Києві, Краматорську, Дніпрі, у прифронтових Слов’янську, Миколаївці, Черкаському. 

Заняття з досвідченими педагогами надають можливість дітям опановувати нові знання та навички, створювати декоративні поробки, яскраві малюнки, брати участь у рухливих іграх та запальних танцях, вести дружні бесіди, отримати необхідну психоемоційну підтримку. 

Щасливі дитячі обличчя - те, заради чого варто працювати! Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості працює, щоб "запалювати" нові зірки та завжди радий творчим зустрічам з дітьми.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації