портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Жінка Донеччини": Вікторія Юристовська-Попадюк (номінація "Культурне досягнення року")

Опубліковано 21 серпня 2023 року, 12:34 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації представляє учасниць обласного конкурсу «Жінка Донеччини». Знайомтесь - Вікторія Юристовська-Попадюк (номінація "Культурне досягнення року"). 

Вікторія Юристовська-Попадюк – директор Центру культури та дозвілля в невеличкому селищі на Донеччині й за сумісництвом відповідає за інформаційний центр громади.

У маленькому селі під Бахмутом 23 квітня 1990 року народилася дівчинка, яка постійно співала, навіть коли йшла вулицею, спочатку всі дивувалися, але потім звикли та захоплювалися її неординарністю. 

Усі свої шкільні роки брала участь у конкурсах районного, обласного та всеукраїнського рівня («Бахмутська зірочка» 14 обласний конкурс юних талантів – ІІІ місце; Міжнародний онлайн конкурс «Джерело надій»-естрадний вокал; «Станіславські таланти 2008» -ІІ місце; Районний конкурс «Музичне сузір’я»  - І місце в номінації солісти-вокалісти 2009 рік;  та багато інших) і майже завжди перемагала. Визначним з таких співочих конкурсів став всеукраїнський конкурс релігійної пісні «Пісня серця», завдяки якому дівчинка з провінції їде з гастролями по Європі на цілий місяць.

Це неабиякий поштовх у музичній кар’єрі, але Вікторія обирає юриспруденцію, закінчує з відзнакою внз і починає працювати юристом. Але життя така штука, що несподівано для неї самої вона знову повертається до музики. Стає директором Центру культури. Крім роботи в культурі вона паралельно веде офіційні сторінки громади, на яких висвітлює життя селища та області. Вікторія бере активну участь в житті Новодонецької громади. Зі своїм музичним колективом «Мальви» стали на варті культурного фронту. Вони знімають відеоролики пісень. 

Також Вікторія дуже любить декламувати вірші та бере участь у декламуванні онлайн формату. 


Ще Вікторія захоплюється фотографією, вишиває та виховує трьох чудових синів. Війна не є перешкодою для самореалізації. Тому посміхніться життю, а воно посміхнеться вам.

Життєве кредо дівчини: «Живіть так, щоб люди, зустрівшись з Вами, усміхались, а спілкуючись з вами – ставали трішки щасливішими».

Ось такі вони жінки Донеччині – талановиті, багатогранні, усміхнені та сильні духом.

Матеріал надано управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації


Інші новини за темою