портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Освітян Донеччини привітав Андрій Сташків

Опубліковано 21 серпня 2023 року, 13:56 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Під час IX Конгресу освітян «Код незламності освіти Донеччини» до привітань педагогів з початком нового навчального року приєднався Андрій Сташків, заступник Міністра освіти і науки України з питань середньої освіти, подякувавши всіх керівникам органів управлінь освітою, директорам і педагогам закладів освіти за роботу в надскладних умовах війни: «Я дякую вам за ту роботу, яку ви виконували протягом минулого року, коли фактично ми не знали, куди рухаємося і що буде завтра. Я дякую за роботу з учнями, які виїхали за кордон і для яких школа залишається тим містком між Україною та країною, у якій вони перебувають».

Андрій Борисович наголосив на тому, що наразі Міністерство освіти і науки працює над відновленням реформи «Нова українська школа», висвітлив питання щодо друку підручників, розподілення освітньої субвенції НУШ та стандарту профільної освіти, над яким зараз працює Міністерство освіти і науки України. 

«Я дуже вірю, що наступного року ми будемо говорити про відновлення на території всієї Донецької області очного навчання завдяки нашим з вами зусиллям та Збройним силам України!» – додав Андрій Сташків.