портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний семінар «Напрямки розвитку туризму в регіоні: що поставити в пріоритет?»

Опубліковано 28 лютого 2020 року, 14:11 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

26 лютого в м. Краматорськ (навчальний клас КУК«ДОНМЦК») та 27 лютого в смт Мангуш (Мангушський районний Будинок культури) відбувся обласний семінар за темою: «Напрямки розвитку туризму в регіоні: що поставити в пріоритет?», який провела завідувач відділом краєзнавства та туризму, голова Комітету з підприємництва у сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Валентина Лимаренко.

На семінарі була розглянута стратегічна мета перспективного розвитку Донеччини як туристичного регіону, яка полягає в тому, щоб на основі оптимального використання природи, матеріально-технічних, трудових і інтелектуальних ресурсів, природного, економічного, наукового і технічного потенціалу, а також його історичних і географічних особливостей створити ефективну туристичну систему, яка забезпечить матеріальний добробут населення і екологічну безпеку Донецького регіону.

До участі у семінарі були запрошені працівники закладів культури, РЛП, ФОП в галузі туризму, представники туроператорів та турагенцій, туристичної індустрії області, ОТГ, громадські організації та активісти, регіональні медіа.

Учасники семінару отримали широку консультаційну, освітню, методичну підтримку, готовий інструментарій до впровадження.