портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорському економіко-гуманітарному ліцеї № 8 імені Василя Стуса відбувся захід «Це зробила вона…»

Опубліковано 28 лютого 2020 року, 13:57 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

28 лютого в економіко-гуманітарному ліцеї № 8 імені Василя Стуса Краматорської міської ради відбувся захід «Це зробила вона…». Участь у ньому взяла заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, керівники цивільно-військового співробітництва ЗСУ. 

Організаторами заходу виступили Об’єднаний центр цивільно-військового співробітництва штабу ООС (м. Краматорськ) та економіко-гуманітарний ліцей № 8 імені Василя Стуса Краматорської міської ради Донецької області.

Метою заходу стало надання знань про видатних жінок України, виховання глибоких патріотичних почуттів у учнів, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто захищає Батьківщину, формування активної громадянської позиції школярів, розвиток їх творчих здібностей.

У заході взяли участь учні 6-А, Б, 7-В класів ліцею  № 8 імені Василя Стуса.

Захід проходив у вигляді переходу по станціях, на яких діти отримували інформацію про видатних жінок України, підготовлену учнями 7-8 класів. Після цього старшокласники провели майстер-класи з виготовлення вітальних листівок для жінок-воїнів.