портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласну акцію «І в спогадах Герої оживуть» продовжено

Опубліковано 04 вересня 2024 року, 14:30

До Дня пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, 10 роковин Іловайської трагедії, Донецька облдержадміністрація започаткувала акцію «І в спогадах Герої оживуть».

Мета акції – подивитися на полеглих Героїв-захисників очима близьких людей, дати можливість ширшому колу людей доторкнутися до історії життя захисників України, вшанувати та увічнити їх пам’ять у спогадах, адже людина живе поки жива пам’ять про неї.

Акція тривала з 09 по 23 серпня 2024 року. За цей час до електронну адресу акції надійшло понад 100 листів, було зібрано близько 150 спогадів від рідних, друзів, побратимів, вчителів, знайомих, сусідів загиблих Героїв.

Всі спогади було об’єднано в архів та презентовано 29 серпня 2024 року, в День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за Незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Доторкнутися до історій життя полеглих воїнів можна на сайті облдержадміністрації за посиланням.

Повідомляємо також, що з огляду на актуальність та важливість проєкту, акцію продовжено безстроково. Відтак, запрошуємо всіх бажаючих долучитися до акції, надіславши свої спогади про загиблих захисників на електронну адресу акції [email protected].

З детальними умовами акції можна ознайомитись за посиланням.