портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Очільник Мінреінтеграції та голова Донецької ОДА оглянули низку об’єктів «Великого будівництва» у Краматорську та Слов’янську

Опубліковано 15 листопада 2021 року, 16:35

Хід будівництва обласної багатопрофільної лікарні та будинку для переселенців у Краматорську оглянули Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук та голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко сьогодні, 15 листопада.

Обласна багатопрофільна лікарня споруджується в рамках президентської програми «Велике будівництво». Тут мешканці Донеччини та сусідніх областей зможуть отримувати всі послуги, які було втрачено внаслідок російської окупації Донецька.

У майбутньому 12-поверховому будинку буде 121 службова квартира для переселенців. Це ще один крок до вирішення житлової проблеми внутрішньо переміщених осіб.

Крім того, оглянули міст через Казенний Торець у Слов’янську, який зазнав часткового руйнування у березні і нещодавно був відновлений зусиллями Донецької ОДА.

«Вдячний пані Ірині Верещук за увагу до проблем Донеччини та жителів області. Впевнений, що разом із міністерством ми зможемо зробити значно більше і вирішити нагальні проблеми людей», - зазначив Павло Кириленко.