портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Очільник Мінреінтеграції відвідала важливі для Слов’янська та Донеччини об’єкти

Опубліковано 15 листопада 2021 року, 18:50

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук відвідала важливі для Слов’янська та Донецької області інфраструктурні об’єкти: міську лікарню №1 та насосну станцію №1 каналу Сіверський Донець – Донбас

У лікарні завдяки Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України Європейського інвестиційного банку проводиться реконструкція корпусу терапевтичного відділення №1. Роботи у самій будівлі вже завершено, залишилось тільки довести до кінця благоустрій території. Оновлений корпус оснащений сучасним приладдям, він доступний для маломобільних груп населення та ощадливий в експлуатації.

Насосна станція першого підйому каналу Сіверський Донець – Донбас працює вже понад 60 років, тому є нагальна потреба її модернізації, а для цього потрібно втручання держави. 

“Дуже важливо, що пані міністерка приїхала на Донеччину, щоб побачити проблеми області на власні очі. Переконаний, що спільно зможемо їх  вирішити”, - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.