портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оголошення про підготовку формування ініціативної групи для оновлення складу молодіжної ради при облдержадміністрації

Опубліковано 23 грудня 2023 року, 12:19 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Відповідно до Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган регіонального рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», з метою реалізації права молоді на участь у формуванні та реалізації молодіжної політики на регіональному рівні у 2020 році розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16 червня 2020 року № 610/5-20 було утворено молодіжну раду при облдержадміністрації та затверджено її персональний склад. Строк повноважень складу молодіжної ради при облдержадміністрації закінчився.

Відповідно до пункту 9 Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган регіонального рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

З метою формування нового складу молодіжної ради при облдержадміністрації утворюється ініціативна групу з підготовки установчих зборів за участю представників інститутів громадянського суспільства.

Відповідно до Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган регіонального рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 до складу ініціативної групи входять делеговані члени діючої молодіжної ради (якщо її повноваження не були припинені достроково), представники інститутів громадянського суспільства, які не представлені у складі молодіжної ради, представники місцевої держадміністрації, обласної ради, при якій утворюється молодіжна рада.

Для участі у ініціативній групі з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу молодіжної ради при облдержадміністрації пропонуємо в електронному вигляді надсилати листи із пропозиціями включення та зазначенням ПІБ, посади, контактного номера телефону, електронної адреси, управлінню сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації на електронну пошту [email protected]. Контактна особа – Карина ШЕВЧЕНКО, (тел 0950620688), до 08 січня 2024 року.

Представники, які виявили бажання працювати в ініціативній групі та подали в електронному вигляді заявку про участь у ній, будуть включені до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу молодіжної ради.