портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Конкурс щодо визначення підприємства (організації), яке залучається на договірних засадах організатором проведення конкурсів з перевезення пасажирів

Опубліковано 01 листопада 2022 року, 19:51 , Департамент розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації

Оголошується відкритий конкурс щодо визначення підприємства (організації), яке залучається на договірних засадах організатором проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі Донецької області, для організації забезпечення роботи конкурсного комітету

1. Організатор конкурсу: Департамент розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації.

2. Вимоги до Претендентів на участь у конкурсі:

2.1. Претендент повинен мати фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень.

2.2. Претендент повинен бути здатним забезпечувати підготовку матеріалів для проведення конкурсу, перевірку достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації, її аналіз та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовку паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між Організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу.

2.3. Претендент повинен мати відповідне матеріально-технічне оснащення (комп'ютери з частотою процесора не менше 1,8 ГГц, вихід в Internet, принтер, сканер множувальний апарат), кадрове та програмне забезпечення.

2.4. Претендент повинен мати фахівців з освітою у галузі автомобільного транспорту.

3. Подання документів для участі у конкурсі:

3.1. Для участі у конкурсі Претендент подає Організатору такі документи:

- заяву на участь у конкурсі;

- нотаріально засвідчена копія статуту;

- відомості про матеріально-технічне оснащення, кадрове та програмне забезпечення.

- довідку про рівень середньої заробітної плати працівників підприємства (організації) за останнє півріччя;

- копії документів, що засвідчують рівень освіти і кваліфікації фахівців підприємства (організації) – Претендента;

- інформацію про досвід роботи на ринку організації пасажирських перевезень пов'язану з наданням послуг з перевезень;

- довідку про наявність у Претендента приміщень, пристосованих для виконання функцій Робочого органу і прийому перевізників;

- ознайомлювальну версію програмного забезпечення, що використовується для накопичення, обробки та аналізу інформації;

- розрахунок собівартості витрат на підготовку документів до конкурсу з урахуванням п. 60 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (із змінами).

3.2. Документи подаються у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи Претендента у відкритому конверті. Конкурсні пропозиції – у закритому конверті з написом «Документи на конкурс». Конкурсними пропозиціями є документи, що на думку Претендента можуть мати значення під час визначення переможця конкурсу.

3.3. Документи, які подані в повному обсязі, приймаються та реєструються Організатором у журналі.

3.4. Усі документи складаються українською мовою.

Прийом документів здійснюється в департаменті розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації з 02.11.2022 в робочі дні тижня з 9-00 до 16-00, перерва з 13-00 до 14-00 за адресою: м. Краматорськ, вул. Академічна, 11. Кінцевий строк для подачі документів 02.12.2022. Документи, що надійшли з порушенням цього строку, не приймаються.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 08.12.2022.

Телефон для довідок: 0509472473, 0506283729, Е-mail: [email protected].