портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Шевченко обговорив питання ветеранської політики з територіальними центрами комплектування та соцпідтримки

Опубліковано 05 березня 2024 року, 13:37

Сьогодні заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр Шевченко провів робочу нараду з Донецьким обласним та районними територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки. 

Разом з управлінням ветеранської політики Донецької ОДА, представниками ТЦК та СП обговорили виконання пункту 5 Протоколу онлайн-наради з питань ветеранської політики під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук від 15.02.2024 стосовно розробки порядку взаємодії та обміну інформацією між ВЛК, ТЦК та СП з ОВА і територіальними громадами про осіб, які отримали поранення і не повернулися до військової служби.

Одним із проблемних питань залишалася відсутність дієвого механізму передачі інформації щодо повернення ветеранів додому від ВЛК, ТЦК та СП до управління ветеранської політики Донецької ОДА та територіальних громад. Під час обговорення вдалося дійти консенсусу та прийняти відповідні рішення.

Також розглянули механізм взаємодії вищезазначених органів щодо надання своєчасної підтримки ветеранам, які повертаються додому зокрема визначення їх нагальних потреб та надання відповідних реабілітаційних, медичних та соціальних послуг.