портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Шевченко відвідав релокований Центр соціально-психологічної реабілітації

Опубліковано 17 березня 2024 року, 12:05

В суботу, 16 березня, заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр Шевченко з оглядовим візитом відвідав комунальний заклад «Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями», який релокований до Києва. До повномасштабного вторгнення заклад функціонував у Слов’янську.

Центр надає послуги з соціально-психологічної та фізичної реабілітації дітям та молоді з числа внутрішньо переміщених осіб Донецької області віком від 7 до 35 років з обмеженнями повсякденного функціонування, а також громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

В центрі працює логопед-дефектолог, психолог, вчитель-реабілітолог, соціальний педагог, вихователь. Проводяться групові та індивідуальні заняття з дітьми з особливостями розвитку, онлайн уроки та консультації.

Наразі комунальний заклад співпрацює з молодіжними центрами та хабами Донецької області. Спільними зусиллями проводяться різноманітні заходи.

Для відвідувачів центру організовують екскурсії, відвідування театрів, музеїв, зоопарку, планетарію, ботанічного саду та інших цікавих локацій.

Продовжуємо сприяти згуртованості зокрема соціально-психологічної реабілітації мешканців Донецької області, які евакуювалися до більш безпечних регіонів України.