портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олексій Рева провів виїзну нараду об’єктами, що реконструюються у Бахмуті за рахунок обласних коштів

Опубліковано 06 серпня 2018 року, 18:40

6 серпня у Бахмуті пройшла виїзна робоча нарада Олексія Реви за участю начальника департамента сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Віктора Мицика. Вони відвідали об’єкти, що реконструюються за рахунок обласних коштів.

Першим об’єктом виїзної наради став стадіон «Авангард» міста Бахмут, де проходять роботи з реконструкції дренажної системи стадіону та облаштування штучного покриття футбольного поля.

У ході наради присутні ознайомилися з роботами, які виконуються на стадіоні та обговорили плани робіт на майбутнє. Наразі вже завезено відсів та щебінь для благоустрою поля, закуплено газонне покриття, невдовзі поступлять матеріали для реконструкції дренажної системи стадіону.

Також виконуються завершальні роботи по розкопці котловану і почалися роботи з підготовки до трамбування основи для облаштування поля.

Наступним об’єктом виїзної наради став обласний лікарсько- фізкультурний диспансер, під розміщення якого проходить реконструкція будівлі колишньої залізничної лікарні за кошти Державного фонду регіонального розвитку при співфінансуванні Донецької облдержадміністрації.

На сьогодні з території диспансеру вивезли частину будівельного сміття та завезли необхідні матеріали для планових робіт. Триває встановлення міжповерхових перекриттів та завершують гідроізоляцію фундаменту.

Бахмутська міська рада