портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Онлайн – зустріч щодо отримання послуги соціального відновлення ветеранами та членами їх родин

Опубліковано 12 квітня 2024 року, 17:05

Представником Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації Інною Старостіною 14.04.2024 проведено онлайн – зустріч, за участю представників Міністерства соціальної політики України та  санаторно-курортного закладу ПрАТ лікувально – оздоровчих закладів «Миргородкурорт» щодо отримання послуги соціального відновлення ветеранами та членами їх родин за рахунок коштів місцевого бюджету.

До робочої зустрічі долучилося 63 представника за напрямком ветеранської політики районних військових адміністрацій, військових та військово-цивільних адміністрацій населених пунктів, виконавчих органів рад територіальних громад Донецької області.

Під час зустрічі обговорено питання надання послуги соціального відновлення ветеранів та членів їх сімей в санаторно-курортному закладі

ПрАТ лікувально – оздоровчих закладів «Миргородкурорт».

Представник Міністерства соціальної політики України презентував соціальну послугу соціальної адаптації ветеранів війни та членів їх сімей і зазначив, що ця послуга буде внесена до Державного стандарту надання соціальних послуг. Акцентовано увагу щодо можливого фінансування цієї послуги за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Координаторка проєкту по запровадженню послуги соціального відновлення ветеранам та членам їх родин в санаторно-курортному закладі ПрАТ «Миргородкурорт» Ольга Шикунова продемонструвала напрямки реабілітації, які надаються в закладі, а саме:

опорно-рухова реабілітація;

неврологічна реабілітація;

реабілітація при післятравматичних станах;

кардіо-респіраторна реабілітації;

психологічна допомога.

Також, голова Громадської організації «Коліщата» Полтавської області Тетяна Усик поділилася досвідом Полтавщини по отриманню цієї послуги ветеранами та членами їх родин за фінансуванням коштів громадської організації.

За результатами наради надані відповідні доручення.

Докладаймо й надалі багато зусиль аби наші Захисники та Захисниці змогли соціалізуватися у суспільстві та отримувати якісні послуги.

За інформацією Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації