портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оновлена Донеччина: відтепер в’їзд в область з боку Запоріжжя прикрашатиме символічна ферма з українським орнаментом

Опубліковано 26 жовтня 2017 року, 16:19

Завершено роботи з монтажу знаку індивідуального проектування на в’їзді в Донецьку область з боку Запоріжжя на автодорозі загального користування державного значення Н-15 Запоріжжя – Донецьк. Проект металевої конструкції розроблено ДП «Донецькгіпродор».

Додамо, що також на в’їзді в область, з метою збереження автодоріг загального користування від несанкціонованого транспортування великовагового вантажу, для водіїв встановлено інформаційне панно з дозволеними напрямками руху вантажного автотранспорту (фактичною вагою понад  24 т та навантаженням на вісь понад 7 т).

Як повідомлялось раніше, основні в’їзди в Донецьку область – автодороги загального користування державного значення – прикрашено  відремонтованими стелами з національним орнаментом. На даний час нові металоконструкції, декоровані українською мозаїкою, встановлено на міжнародних трасах: М-03 Київ – Харків – Довжанський (на кордоні з Харківською областю) та М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на кордоні з Запорізькою областю). Невдовзі монтаж архітектурних елементів буде завершено й на автодорозі М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине (на кордоні з Дніпропетровською областю).

Нагадаємо, цьогоріч автодороги Донеччини прикрасили й реконструйовані автопавільйони з українською символікою та написом «Оновлена Донеччина». Зупинки, розташовані за маршрутами регулярних пасажирських перевезень, мають оновлені посадкові майданчики, відокремлені від проїзної частини освіженим бортовим каменем, та пандусні з’їзди для зручного пересування маломобільних груп населення.

Увага! Нагадуємо водіям, які рухаються у напрямку Запорізької області або в’їжджають у Донецький край національною трасою Н-15 Запоріжжя – Донецьк, про роботи з комплексного відновлення п’ятьох мостів! Будьте вкрай обережні за кермом і зважайте на тимчасові дорожні знаки, встановлені на ремонтуємих ділянках автошляху! Роботи з капітального ремонту штучних споруд виконуються з частковим перекриттям проїзної частини – із організацією проїзду по одній смузі руху!

Фото 1 Фото 2 Фото 4 Фото 5

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області