портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оновлення складу обласного Комітету доступності

Опубліковано 05 липня 2024 року, 15:29 , Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації

З метою відновлення роботи обласного комітету забезпечення доступності людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури (далі - Комітету доступності) облдержадміністрацією планується здійснити оновлення його складу.

В зв’язку з тим, що на більшості територій Донецької області ведуться (велися) активні бойові дії, відбулося переміщення значної кількості населення. Це призвело до втрати сталого зв’язку з переважною кількістю членів Комітету доступності, які представляли громадські організації.

Запрошуємо громадські організації області, які опікуються питаннями інклюзивності, долучитись до роботи у складі Комітету доступності. Для цього пропонуємо направити до управління містобудування та архітектури облдержадміністрації на електрону пошту [email protected] пропозицію щодо включення до складу Комітету доступності представника громадської організації та додати анкету кандидата. Пропозиції приймаються до 19 липня 2024 року.

Анкета кандидата додається.