портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оновлення влади відбувається у безпрецедентних масштабах, – Дмитро Дубілет

Опубліковано 18 жовтня 2019 року, 14:14 , Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

Уряд оголосив відкритий конкурс на 25 посад державної служби категорії «А». На 17 вакансій подали заявки більше 400 кандидатів. За багатьма вакансіями вже розпочався конкурсний відбір. Ще 8 вакансій очікують на професійних управлінців. 

«Перезавантаження державної служби триває. Ми хочемо залучити на топ-посади найкращих професіоналів країни. Для цього ми спростили конкурсну процедуру – зменшили паперову тяганину, відтепер подання документів для категорії «А» відбувається тільки он-лайн – через портал career.gov.ua», - підкреслює Дмитро Дубілет, Міністр Кабінету Міністрів України. 

Він додав, що Уряд планує найближчим часом оптимізувати і перелік документів, які має подавати кандидат.

Претенденти на топ-посади держслужби проходять обов’язкове тестування на знання іноземної мови, українського законодавства, а також на аналітичні здібності та вербальне мислення. Окрім цього, учасники відбору виконують ситуаційні завдання та проходять співбесіду. 

Комісія з питань вищого корпусу державної служби пропонує для фінальної співбесіди шортліст з 5-ти кандидатів, які набрали найбільшу загальну кількість балів. Для максимальної прозорості на кожному етапі відбору здійснюється відеофіксація.

«Посади, на які ми проводимо конкурс, – це серйозний челендж. Буде непросто, бо чи не в кожному органі влади треба дуже багато змінювати. Але це дуже цікавий виклик, повірте. Ми бачимо, що на конкурси подається багато крутих та амбітних професіоналів», - наголошує Міністр. 

Пам'ятайте, що країна без вас не зміниться!

Деталі про вакансії та умови конкурсу розміщені на державному порталі вакансій – https://career.gov.ua/. Обирайте «Державний орган влади» - Секретаріат Кабінету Міністрів України та знаходьте актуальні топ-посади держслужби.