портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна обстановка по області станом на ранок 2 листопада

Опубліковано 02 листопада 2022 року, 10:01

Вночі росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Авдіївки до Лимана, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук". На Донецькому напрямку вранці пролунав вибух у Желанному Очеретинської громади – частково пошкоджено електропостачання. Також зранку відбувся масований артобстріл старої частини Авдіївки – наслідки встановлюємо.

На Горлівському напрямку найбільше постраждав Торецьк – вночі росіяни поцілили у міську лікарню, пошкодили хірургічний корпус та пологове відділення. Крім того, внаслідок обстрілу пошкоджено 3 приватні будинки, 2 багатоповерхівки, адмінбудівлю і гаражі. Також були поодинокі прильоти у Соледарській та Часовоярській громадах: у Парасковіївці пошкоджено 3 приватні будинки, у Часовому Яру пошкоджено щонайменше 4 будинки – без жертв.

- На Лисичанському напрямку тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади. Наслідки встановлюємо. Залишатися на Донеччині небезпечно! Евакуюйтесь вчасно! - наголошує очільник області.