портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 20 серпня

Опубліковано 20 серпня 2024 року, 10:35

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Покровський район. У Селидовому поранено людину, пошкоджено будинок і 6 гаражів. У Кураховому пошкоджено 4 багатоповерхівки. У Покровську пошкоджено соціальний об'єкт і 12 багатоповерхівок; у Новоандріївці 1 будинок зруйновано і 3 пошкоджено. У Ганнівці Добропільської громади пошкоджено 4 адмінбудівлі та 4 приватні будинки. В Удачненській громаді пошкоджено агропідприємство.

Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади загинули 3 людини, зруйновано 4 будинки, пошкоджено ще 2; по 1 будинку пошкоджено у Новому і Торському. У Катеринівці Іллінівської громади пошкоджено 1 об'єкт. У Новоявленці Новодонецької громади пошкоджено 2 будинки.

Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула і 3 поранені, пошкоджено 3 будинки. У Часовоярській громаді поранено 2 людини, пошкоджено 14 приватних будинків і багатоповерхівку. У Сіверську 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 9 будинків.

Всього за добу росіяни 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3426 людей, у тому числі 302 дитини.