портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 4 серпня

Опубліковано 04 серпня 2024 року, 10:30

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Покровський район. У Курахівці пошкоджено 8 приватних будинків, багатоповерхівку та промислові будівлі. В Українську Селидівської ТГ пошкоджено будинок. У Новоекономічному Гродівської громади пошкоджено 3 будинки. У Новогродівці зруйновано 4 гаражі. У Покровську 1 людина загинула і 2 поранено, зруйновано 2 будинки і промислову будівлю, пошкоджено 21 приватний будинок і багатоповерхівку. У Мирнограді поранено людину.

Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджені 2 приватні будинки, лінія електропередач та будівля підприємства. В Іллінівській громаді пошкоджені 6 об'єктів: 4 у Плещіївці, 1 у Старій Миколаївці та Катеринівці.

Бахмутський район.у Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. У Сіверську 3 будинки зруйновано і 2 пошкоджено.

Всього за добу росіяни 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 123 людини, у тому числі 8 дітей.