портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 11 лютого

Опубліковано 11 лютого 2023 року, 09:20

Вночі росіяни обстріляли відносно далеку від фронту Карлівку Новогродівської громади — пошкоджено будинок. На Волноваському напрямку ворог застосував Гради в Богоявленці, під постійними обстрілами Вугледар — без постраждалих. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

На Донецькому напрямку під вогнем Мар'їнка, Георгіївка та Максимільянівка — в останній зруйновано будинок. Курахівська громада зазнала 5 обстрілів — в Успенівці поранено 3 людини, пошкоджено 17 будинків, школу, адмінбудівлю та крамницю. На ранок Авдіївка зазнала артобстрілу та обстрілу з Градів — без жертв.

На Горлівському напрямку 3 будинки пошкоджено у Костянтинівській громаді: 2 в Олександро-Шультиному та 1 в Іванопіллі. У Соледарській громаді пошкоджено 5 будинків у Федорівці та зруйновано 2 будинки у Васюківці. У Бахмуті пошкоджено адмінбудівлю та 9-поверхівку, в Красній Горі Бахмутської громади загинула 1 людина. У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Торецьку та 3 будинки у Петрівці.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 4. Докладніше дивіться на інфографіці.