портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 18 жовтня

Опубліковано 18 жовтня 2022 року, 11:22

Найбільшу активність цієї ночі росіяни виявляли на Донецькому та Горлівському напрямках, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

На Донецькому напрямку під обстріл потрапило Курахове – є інформація щодо 1 загиблого та 4 поранених. Пошкоджено будинки у приватному секторі та інфраструктурний об’єкт. 

Також під ранок росіяни обстріляли Мар’їнку, Красногорівку,  Новомихайлівку Мар’їнської громади та Авдіївку – там наразі без постраждалих.

На Горлівському напрямку напередодні ввечері росіяни обстріляли Соледар – поранено 2 людини. Також на території громади впродовж ночі було гучно у Роздолівці, Васюківці, Парасковіївки та Бахмутському – без постраждалих. 

У Торецькій громаді 1 людина загинула у Курдюмівці від прямого влучання в будинок. Крім того, росіяни завдали ракетного удару по  самому Торецьку – наслідки встановлюємо.

- Лінія фронту досі проходить по Донеччині – залишатися тут небезпечно! Не зволікайте – евакуюйтесь! - наголосив очільник області.