портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 26 лютого

Опубліковано 26 лютого 2023 року, 10:10

Напередодні, о 22:25, росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — поцілили в адмінбудівлю промислового підприємства. Також ракетного удару зазнав Краматорську — 1 людина поранена, зруйновано амбулаторію, пошкоджено 8 будинків.

На Волноваському напрямку протягом доби інтенсивних обстрілів зазнав Вугледар та околиці громади.

На Донецькому напрямку під вогонь потрапили Курахове і Курахівка, періодичні артобстріли зафіксовано у Мар'їнці, Красногорівці та Новомихайлівці. Однією з найбільш гарячих точок залишається Авдіївка — вночі були прильоти по старій та центральній частинах міста. На ранок відбувся обстріл Галицинівки Новогродівської ТГ — пошкоджено 2 будинки.

На Горлівському напрямку у Костянтинівській ТГ пошкоджено адмінбудівлю в Костянтинівці, електромережу в Миколаївці; розірвалися рашистські касетні боєприпаси в Червоному. Під обстрілами — Часів Яр і Соледарська ТГ, без постраждалих.

На Лисичанському напрямку пошкоджено приватні будинки у Лимані внаслідок ракетного обстрілу - ворог скинув на місто дві ракети С300. Потерпають від обстрілів Торське і Зарічне Лиманської громади; Званівка, Переїзне і Верхньокам'янське Званівської ТГ та Сіверськ.

Всього за добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини, поранили ще 4. Докладніше дивіться на інфографіці.

#StopRussia